Wil jij een WTW unit kopen? Dan ben je bij Ventilatie Specialist aan het juiste adres! Een WTW unit zorgt voor een gezond binnenklimaat en bovendien kun je flink besparen op de energiekosten. Win-win toch? Een WTW unit is een warmte terugwin installatie en zorgt voor de afvoer van vervuilde lucht en de toevoer van schone lucht. In dit artikel leggen we uit wat de voordelen zijn van een warmte terugwin installatie.

Voordelen WTW unit kopen

Als jij kiest voor een WTW unit brengt dat verschillende voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Lagere energierekening: een WTW unit is energiebesparend. Dit komt doordat het systeem anders werkt dan systemen voor mechanische ventilatie. De warme lucht die namelijk van binnen komt, wordt niet zomaar afgevoerd naar buiten. Een WTW installatie haalt eerst deze warmte uit de lucht voor het naar buiten wordt afgevoerd. Deze warmte wordt vervolgens weer gebruikt om de lucht die van buiten komt op te warmen. De binnentemperatuur blijft hierdoor vaak op hetzelfde peil. Dit voorkomt dus dat jouw cv-ketel continu aan het werk moet om jouw huis warm te houden. Dit zorgt voor een flinke besparing op jouw energierekening!
  • Helpt problemen en gezondheidsklachten voorkomen. Een WTW unit zorgt ervoor dat er altijd voldoende zuurstof in huis is en dat gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn en chronische verkoudheid voorkomen kunnen worden. Vervuilde en vochtige lucht wordt namelijk continu afgevoerd en vervangen door schone lucht.
  • 24 uur per dag een aangenaam binnenklimaat. Een WTW unit zorgt ervoor dat het 24 uur per dag comfortabel blijft binnen. Je hoeft nu geen deuren en ramen op te zetten om binnen te ventileren. Ook 's nachts blijft het systeem werken.

Tips WTW unit kopen

Er zijn talloze verschillende merken en modellen van WTW units. Daarom hebben wij een aantal tips voor jou verzameld om de keuze voor een WTW unit makkelijker te maken:

  • Wat is je woning inhoud? Een ventilatie met het perfecte vermogen geeft het beste resultaat.
  • Heb je huisdieren of een groot gezin? Overweeg dan om een krachtiger systeem te nemen met bijvoorbeeld automatische sensoren, zodat het binnenklimaat altijd optimaal blijft.
  • Kom je moeilijk in slaap 's avonds door omgevingsgeluiden? Neem dan een WTW installatie die weinig geluid produceert.
  • Er zijn ook kleinere modellen voor als je weinig ruimte hebt.

WTW unit kopen bij Ventilatie Specialist

Wil jij ook deze voordelen van een WTW unit ervaren? Neem dan contact met ons op voor gratis advies. Daarnaast adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden. We beschikken ook over de kennis om je nieuwe WTW systeem te installeren en in te regelen!

Plaatsing van ventilatiesysteem in badkamer, gekoppeld aan lichtschakelaar. Klus snel voltooid binnen een uur. Maakt duidelijke afspraken.

Via WerkSpot

Zeer correct, op tijd en ervaren. Positief en aanbevelingswaardig. Bij ons is een doorvoer en mechanisch ventilatiesysteem geplaatst.

Via WerkSpot

Hele goede ervaring! De monteur kwam binnen een dag kijken wat er moest gebeuren en nog dezelfde avond kwam de offerte. De communicatie verliep soepel en de klus is snel en goed uitgevoerd. Nog geen week tussen plaatsing op werkspot en een fris geventileerd huis..: ik zou de ventilatiespecialist aan iedereen adviseren!

Via WerkSpot

Vervangen van verouderde afzuigventilator voor een nieuwe energiezuinig met afstandbediening.en het reinigen van de luchtkanalen van de badkamer keuken en wc.

Via WerkSpot

Wat een top bedrijf. Dezelfde week de klus nog gedaan in de avonduren zodat we geen vrij hoefde te nemen van werk. Wij zijn zeer content met onze nieuwe afzuigventilator met afstandbediening. We raden het iedereen aan om het door deze aardige mannen te laten doen, die erg veel verstand hebben van hun werkgebied.

Via WerkSpot
Contact opnemen
sluit

2024 © Ventilatiespecialist | All rights reserved

Een moment geduld aub..