Een van de meest uiteenlopende ventilatiesystemen op de markt is een dakventilator. Je hebt een dakventilator woning, maar ook voor in de industrie en utiliteitsbouw. Een dakventilator woning onderscheidt zich door duurzaamheid, een strakke vormgeving en het feit dat een dakventilator woning maar weinig geluid maakt. Het is belangrijk om jouw ventilator goed te onderhouden en op tijd te laten vervangen. Zo zorg je ervoor dat je te allen tijden leeft in een gezonde en schone ruimte.

Waarom een dakventilator woning aanschaffen?

Hoe groter de ruimte is die je wilt ventileren, hoe krachtiger de ventilator moet zijn. Deze ventilator moet je eenmaal optimale ventilatie kunnen geven, zodat je een schone en frisse binnenlucht hebt. Vervuilde lucht kan namelijk een grote invloed hebben op je gezondheid. In een huis dat in of na 2006 is gebouwd, is het al verplicht om een ventilator woning te hebben op je dak. Op een plat dak en een hellend dak kan een dakventilator geplaatst worden, maar we installeren verschillende dakventilatoren. De keuze voor jouw dakventilator woning is afhankelijk van de woning, de ruimte, de mogelijkheden en jouw budget. We adviseren je hier graag in!

Onderhoud van een dakventilator woning

Een dakventilator woning zuigt vervuilde lucht op uit jouw woning. Op deze manier heb je geen last meer van vervuilde lucht in jouw woning. Een dakventilator woning kun je vergelijken met een kleine schoorsteen. Doordat een dakventilator woning vervuilde lucht afzuigt, wordt het systeem in de loop der tijd ook vervuild. Hierdoor is het belangrijk om jouw dakventilator woning 2 of 3 keer per jaar te laten reinigen. Het reinigen van de dakventilator woning zorgt ervoor dat deze nog steeds een schone binnenlucht kan garanderen. Als je langer wacht kan het niet alleen schadelijk voor het systeem zijn, maar ook voor jouw gezondheid. Bij de Ventilatiespecialist zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van een dakventilator woning. Mochten we tijdens het reinigen zien dat er onderhoud nodig is, onderhouden we dit direct. Tevens zorgt een goed onderhouden dakventilator woning voor een langere levensduur van de ventilator. Het is belangrijk om de dakventilator woning te controleren op waterdichtheid van de ventilator en de dakdoorvoer.

Wanneer vervang je een dakventilator woning?

Wanneer je een dakventilator woning goed onderhoud, zal de ventilator langer meegaan. Mocht je dakventilator woning nog goed werken, maar is deze ouder dan 15 jaar, adviseren we jou om deze te vervangen. Dit gaat je namelijk veel energiekosten besparen. Oude dakventilatoren verbruiken tot wel 80% meer energie. Ook zijn de nieuwe exemplaren veel stiller.

Dakventilator woning van de Ventilatiespecialist

Mocht je een dakventilator woning willen aanschaffen, ben je bij Ventilatiespecialist aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak, kunnen we je dakventilator woning installeren. Naast het installeren van dakventilator woning, kun je bij ons ook terecht voor het onderhoud ervan. Het onderhouden van een dakventilator woning is zeer belangrijk voor het verkrijgen van schone binnenlucht. Wij staan 24/7 voor jou klaar, zodat we de beste service kunnen verlenen. Vraag online een offerte aan, of neem contact met ons op via 085 06 004 27. Mogen we binnenkort bij jou een dakventilator woning installeren?

Plaatsing van ventilatiesysteem in badkamer, gekoppeld aan lichtschakelaar. Klus snel voltooid binnen een uur. Maakt duidelijke afspraken.

Via WerkSpot

Zeer correct, op tijd en ervaren. Positief en aanbevelingswaardig. Bij ons is een doorvoer en mechanisch ventilatiesysteem geplaatst.

Via WerkSpot

Hele goede ervaring! De monteur kwam binnen een dag kijken wat er moest gebeuren en nog dezelfde avond kwam de offerte. De communicatie verliep soepel en de klus is snel en goed uitgevoerd. Nog geen week tussen plaatsing op werkspot en een fris geventileerd huis..: ik zou de ventilatiespecialist aan iedereen adviseren!

Via WerkSpot

Vervangen van verouderde afzuigventilator voor een nieuwe energiezuinig met afstandbediening.en het reinigen van de luchtkanalen van de badkamer keuken en wc.

Via WerkSpot

Wat een top bedrijf. Dezelfde week de klus nog gedaan in de avonduren zodat we geen vrij hoefde te nemen van werk. Wij zijn zeer content met onze nieuwe afzuigventilator met afstandbediening. We raden het iedereen aan om het door deze aardige mannen te laten doen, die erg veel verstand hebben van hun werkgebied.

Via WerkSpot
Contact opnemen
sluit

2024 © Ventilatiespecialist | All rights reserved

Een moment geduld aub..