Onze werkwijze

Onze monteurs installeren, geven uitleg en regelen alles naar jouw wensen. Wij gaan graag verder om te zorgen voor extra productbeleving en service.

Helder transparant en professioneel

Om onze installatieservice overzichtelijk te maken, hanteren wij all-in-tarieven. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, en onze monteurs komen voor een vast tarief bij jou thuis om product(en) te onderhouden, monteren en installeren.

Wat kunt u verwachten?

Ervaren specialisten

De ervaren specialisten van de Ventilaties specialist bieden een oplossing voor elke situatie. Iedere installatiesituatie verschilt weer, dus vereist een eigen aanpak.

Een mechanisch ventilatiesysteem of WTW Unit met sensoren vraagt eenmaal meer installatie en -montage tijd dan een standaard systeem. Om die reden werken wij met verschillende tarieven.

Heb je vragen over bijvoorbeeld de tarieven die gelden voor een bepaald product of hoelang de installatie ongeveer in beslag zal nemen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we helpen jou graag verder!

1. Maak online een afspraak of bel ons

Maak gebruik van onze online mogelijkheden om een afspraak in te plannen. Lukt dit niet? Neem dan tijdens onze openingstijden telefonisch contact met ons op.

Onze klantenservice kan vragen om de huidige situatie te beschrijven, zodat onze monteurs goed voorbereid direct bij jou aan de slag kan gaan.

2. Checklist per e-mail

Je ontvangt van ons een checklist per e-mail. Met behulp van onze speciale checklist kun je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden op de installatie of het onderhoud.

Ook zal je eventuele extra mogelijkheden tegenkomen die je op locatie in samenspraak met onze monteur kunt laten uitvoeren.

Wij beginnen hier ook alvast met het treffen van de eerste voorbereidingen.

3. Het is zover, de monteurs bereiden zich voor

Onze monteurs bekijken jouw werkbon en laden alle benodigdheden en gereedschappen in op onze hoofdvesting.

Twijfel je nog over een extra afstandsbediening om de nieuwe ventilatiesysteem te bedienen? Maak je geen zorgen! Onze monteurs hebben altijd alles bij zich.

4. Onze monteurs komen op het afgesproken tijdstip

Wij doen ons uiterste best om op het afgesproken tijdstip aanwezig te zijn. Soms wijkt het af vanwege verkeer (file) of uitloop van werkzaamheden. Maar wij garanderen dat dit nooit langer is dan 60 minuten.

5. Afronding en nazorg

Onze monteurs checken alles nog een keer na en zorgen ervoor dat alles weer perfect werkt. 

Tijdens de werkzaamheden worden altijd voor- en na foto's gemaakt die wij met je delen, zodat je altijd ziet wat wij doen. De werkbon wordt verder ingevuld en afgemaakt. Het dossier wordt opgeslagen en bewaard in ons systeem. Zo weten we over een paar jaar precies wat de staat van jouw ventilatiesysteem! Handig toch?!

Alles wordt vervolgens netjes opgeruimd en schoon achtergelaten. Je kunt na afloop van de werkzaamheden per pin betalen bij de monteur.

Het werk zit erop, wij zien je graag de volgende keer terug!

sluit

2024 © Ventilatiespecialist | All rights reserved

Een moment geduld aub..