Vernieuwen van mechanische ventilatie

Soms kan het zo zijn dat jouw ventilatiesysteem verouderd is. Dan is het belangrijk om jouw ventilatie te laten vervangen. Een mechanische ventilatie gaat ongeveer 15 jaar mee. Door een ventilatiesysteem tijdig te vervangen, kun je flink besparen op de kosten. Maar liefst €60 tot €80 per jaar! Wij maken alleen gebruik van de nieuwste en zuinigste modellen, zodat jij kunt genieten van een gezond binnenklimaat! Bovendien maken deze nieuwere modellen een stuk minder herrie.

Wanneer is het ventilatiesysteem toe aan vervanging?

Zoals we hierboven hebben vermeld, gaat een ventilatiesysteem ongeveer 15 jaar mee, maar er zijn ook een aantal indicatoren die bepalen of jouw systeem toe is aan vervanging:

  • Vuile lucht wordt niet meer goed afgezogen
  • Het systeem heeft een hoger stroomverbruik dan voorheen
  • Als het ventilatiesysteem veel meer geluid maakt dan eerst
Voordelen van het vervangen van jouw ventilatiesysteem

Als je ervoor kiest om je ventilatiesysteem te laten vervangen, brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Je kunt jaarlijks tot wel €80 besparen op je energierekening. Daarnaast heb je de investeringskosten terugverdiend binnen 3 tot 5 jaar. Ook is je binnenklimaat een stuk gezonder, waardoor er minder complicaties met je gezondheid op kunnen treden. Kortom, genoeg redenen om je ventilatiesysteem te laten vervangen!

Service op maat!

Twijfel je of jouw mechanische installatie toe is aan vervanging? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

 
sluit

2024 © Ventilatiespecialist | All rights reserved

Een moment geduld aub..