Over ons

Ventilatie specialist is dé specialist van Nederland in het reinigen, plaatsen en onderhouden van ventilatiesystemen. Wij beschikken over meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak, waardoor een goed werkend ventilatiesysteem een garantie is!

Onze missie

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een schoon en fris binnenklimaat. Want jouw gezondheid vinden wij enorm belangrijk. Dit doen wij op een milieuvriendelijke, veilige en duurzame manier!

Onze visie

In de wereld van vandaag zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom vinden wij het belangrijk om hierin mee te gaan. Wij zorgen voor de beste service, daarom staan wij 24/7 voor jou klaar! 

Bekijk hier onze reviews

Plaatsing van ventilatiesysteem in badkamer, gekoppeld aan lichtschakelaar. Klus snel voltooid binnen een uur. Maakt duidelijke afspraken.

Via WerkSpot

Zeer correct, op tijd en ervaren. Positief en aanbevelingswaardig. Bij ons is een doorvoer en mechanisch ventilatiesysteem geplaatst.

Via WerkSpot

Hele goede ervaring! De monteur kwam binnen een dag kijken wat er moest gebeuren en nog dezelfde avond kwam de offerte. De communicatie verliep soepel en de klus is snel en goed uitgevoerd. Nog geen week tussen plaatsing op werkspot en een fris geventileerd huis..: ik zou de ventilatiespecialist aan iedereen adviseren!

Via WerkSpot

Vervangen van verouderde afzuigventilator voor een nieuwe energiezuinig met afstandbediening.en het reinigen van de luchtkanalen van de badkamer keuken en wc.

Via WerkSpot

Wat een top bedrijf. Dezelfde week de klus nog gedaan in de avonduren zodat we geen vrij hoefde te nemen van werk. Wij zijn zeer content met onze nieuwe afzuigventilator met afstandbediening. We raden het iedereen aan om het door deze aardige mannen te laten doen, die erg veel verstand hebben van hun werkgebied.

Via WerkSpot
sluit

2024 © Ventilatiespecialist | All rights reserved

Een moment geduld aub..