Ventilatiesystemen zakelijk of met de VvE regelen?

Frisse lucht is enorm belangrijk. Woon je in een appartementencomplex of werk je in een gedeeld kantoorpand? Dan regel je de installatie of vervanging van ventilatiesystemen met de Vereniging van Eigenaren.

Goede ventilatie verlaagt het verzuim

We hebben verschillende projecten mogen uitvoeren voor scholen, kantoorgebouwen en wooncomplexen. Het is van groot belang om goede mechanische ventilatie te hebben in jouw woonruimte. Als je dit niet doet, kan dit schadelijk zijn voor je gezondheid. Goede ventilatie zorgt ervoor dat er voortdurend vervuilde lucht wordt afgevoerd en dat er steeds schone en droge lucht binnenkomt.

Twijfel je over de ventilatiesystemen in jouw woning of werkpand? Neem dan contact met ons op, en we bekijken samen de ventilatie. Goede ventilatie zorgt immers voor meer productiviteit onder medewerkers en verlaagt het verzuim.

Mechanische ventilatie onderhouden en vervangen

Heeft jouw pand al mechanische ventilatie? Ook dan is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren en reinigen. Als je dit niet doet, kunnen de luchtkanalen vocht, stof en schimmels verzamelen. Dit kan schadelijk zijn in jouw wooncomplex of jouw kantoorpand.

Wil je geen omkijken hebben naar jouw ventilatiesysteem? Kies dan voor ons onderhoudscontract. Op deze manier hoef je niet steeds te overleggen of uit te zoeken wanneer jouw ventilatiesysteem een onderhoudsbeurt nodig heeft. Wij melden ons dan op de afgesproken dag en tijdstip, en de facturatie verloopt volgens afspraken. Tijdens een onderhoudsbeurt maken we alles grondig schoon en controleren we of alles nog naar behoren werkt. Is dit niet het geval? Dan kunnen wij ook het systeem of de luchtkanalen vervangen in goed overleg.

Ventilatie specialist en de VvE

Voor het regelen van ventilatiesystemen met de VvE ben je bij ons aan het juiste adres. Je zult vast vragen hebben over hoe het financiële plaatje eruitziet of hoe dit geregeld moet worden. Geen zorgen! Ook hiermee hebben we ervaring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

sluit

2024 © Ventilatiespecialist | All rights reserved

Een moment geduld aub..